Je to na exportu - Jedlička, Jan
Deficit obchodnej bilancie v rokoch 1999 a 2000 v Českej republike. Dynamika dovozu a vývozu v roku 2000. Dynamika exportu a rast tržieb v priemysle. Dovoz ropy, rafinérskych poloproduktov a produktov do ČR.