Deň syra - Šramková, Katarína
Nitra, apríl 2000 - akcia "Deň syra". Propagácia konzumácie syrov a ich správny výber. Syry a ich význam vo výžive ľudí. Spotreba syrov v SR a v niektorých štátoch západnej Európy. Zloženie syrov. Konzumácia syrov. História syrov. Využitie syrov v kuchyni.