Akademická pôda zbližuje Európu - Habánová, Želmíra
Na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave zorganizovala Katedra bankovníctva a medzinárodných financií NHF medzinárodnú vedeckú konferenciu na tému mena, bankovníctvo a finančné trhy. Bola zameraná na menovú politiku centrálnych bánk, reštrukturalizáciu bankového sektora, aktuálne trendy v komerčnom bankovníctve a kolektívne investovanie.