Sociálna poisťovňa v rukách politikov - Suďa, Pavol
Návrh rozpočtu Sociálnej poisťovne na r. 2001 - predpokladaný fiškálny schodok, nepočíta sa s valorizáciou dôchodkov. Ak by došlo k valorizácii, tá by musela byť hradená zo štátneho rozpočtu alebo mimorozpočtových zdrojov. Zabezpečenie solventnosti Sociálnej poisťovne. Hospodárenie poisťovne.