Privatizačný proces v prvom polroku stagnoval - Hrúz, Juraj
Príčiny pomalého tempa privatizačného procesu v prvom polroku r. 2000. Rozdielne predstavy jednotlivých rezortov o privatizácii. Prerokúvanie rôznych privatizačných koncepcií. Koncepcie nie sú dostatočne vypracované, neobsahujú jednoznačné stanoviská. Koncepcia reštrukturalizácie a transformácie plynárenstva. Privatizácia elektroenergetiky, privatizácia štátnych podnikov Slovenskej autobusovej dopravy (SAD). Privatizácia v rezorte zdravotníctva.