Stratégie prežitia slovenského hotelierstva - Gúčik, Marián
Hotelierstvo ako pododvetvie cestovného ruchu. Hotelierstvo vo svete a na Slovensku. Ubytovacia kapacita hotelov vo svete. Najväčšie nadnárodné hotelové spoločnosti roku 1998. Ubytovacia kapacita zariadení hotelového typu na Slovensku. Ukazovatele výkonov ubytovacích zariadení na Slovensku. Stratégie prežitia malých a stredných hotelov.