Oslavy miest, výročí a sviatkov ako faktor prosperity v cestovnom ruchu - Šulek, Milan
Organizovanie spoločenských podujatí pri oslavách miest, výročí a sviatkov v rámci aktivít cestovného ruchu. Magickosť podujatí. Pojem magickosť a svetonázorovo-filozofický prístup k problému. Prístup z pozície aplikovanej psychológie. Integrácia svetonázorového a psychologického prístupu.