Vzdělávání v cestovním ruchu - Zelenka, Josef
Analýza vzťahu moderných trendov v cestovnom ruchu a základných aspektov vzdelávania. Profil absolventa cestovného ruchu. Kľúčové aspekty kvality vzdelávania v cestovnom ruchu. Analýza systému vzdelávania v cestovnom ruchu v Českej republike (prípadová štúdia). Ukážka časti informačných okruhov serveru pre cestovný ruch a hotelierstvo.