Cestovný ruch a regionálny rozvoj - Gúčik, Marián
Závery a odporúčania, ktoré vyplynuli z rokovania konferencie "Cestovný ruch a regionálny rozvoj", ktorá sa konala v Pribyline v dňoch 9.-10. júna 2000. Poukázanie na sociálno-ekonomické účinky cestovného ruchu v regiónoch ako súčasti stratégie ich rozvoja.