Ivana Magátová: Musíme sa učiť predávať Slovensko - Janků, Jana
Rozhovor s I. Magátovou, riaditeľkou Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR), o postavení cestovného ruchu na Slovensku. Nedostatok peňazí na propagáciu cestovného ruchu a neschopnosť Slovenska predať to, čo má. Otvorenie prvého zahraničného zastúpenia agentúry v Prahe v októbri 2000. Význam prezentácie na zahraničných výstavách, k čomu však agentúra nemá dostatok financií. Zhoršovanie bilancie cestovného ruchu. Šance SACR pre budúci rok.