Dohodnuté verejnoprospešné pracovné miesta - odvody do poistných fondov a príspevky okresných úradov s príkladmi - Hrebíčková, Marta
Poistné na zdravotné poistenie platené zamestnávateľmi, ktorí vytvorili dohodnuté verejnoprospešné pracovné miesta (DVPPMDN). Poistné na nemocenské poistenie a poistné na dôchodkové zabezpečenie platené zamestnávateľmi, ktorí vytvorili DVPPMDN. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti a príspevok do garančného fondu. Praktické príklady. Výpočet poistného.