Komentár k poslednej novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Komentár k jednotlivým zmenám v novelizácii zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, ktorými sú: Registrácia platiteľa pri nadobudnutí podniku v konkurznom konaní. Základ dane, ak pri predaji podniku neplatiteľovi dane nedošlo v rámci konkurzného konania. Oslobodenie služieb súvisiacich s preletom lietadiel. Zdaňovacie obdobie platiteľa v konkurznom a vyrovnacom období. Odvod DPH z majetku nadobudnutého bez dane pri zrušení registrácie platiteľa. Vrátenie dane ozbrojeným silám cudzích štátov na území SR podľa medzinárodnej zmluvy.