Zdaňovanie stavieb využívaných na rekreáciu (alebo nie je chata ako chata) - Harušťáková, Iveta
Pri zdaňovaní stavieb je nevyhnutné rozlíšenie skupiny stavieb na individuálnu rekreáciu od skupiny stavieb využívaných na podnikanie, akými sú napr. i rekreačné zariadenia. Stavby na individuálnu rekreáciu. Sadzby dane zo stavieb. Zdaňovanie rodinných domov slúžiacich prechodne na rekreačné účely. Využívanie chát na podnikanie alebo na prenájom. Stavby rekreačných zariadení.