Eliminácia rizika pri vstupe podnikateľa na kapitálový trh - Burák, Emil
Niekoľko praktických rád pre podnikateľov ako sa správať pri investíciách do cenných papierov a tým eliminovať riziko chybovej a stratovej investície. Hlavná zásada eliminácie rizika. Dlhodobé a krátkodobé investície. Zásada "pevného mixu" - t.j dlhodobo rovnakých pomerných častí. Zásada dôslenej diverzifikácie. Akcie z hľadiska bezpečnosti.