Vymedzenie pojmu "zamestnanec" vo väzbe na dohody o pracovnej činnosti na účely odvodov do fondov - Macková, Zuzana
Vymedzenie pojmu "zamestnanec". Prijatie novely zákona č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení zákona č. 245/2000 Z.z. Kto sa považuje za zamestnanca na účely zákona o Sociálnej poisťovni: Sociálne zabezpečenie (nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie). Zdravotné poistenie. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Tabuľky.