Zákon č. .../2000 Z.z. zo 14. septembra 2000 o vysielaní a retransmisii a o zmene zákona č. 195/2000 Z.z. o telekomunikáciách
Úplné znenie zákona č. .../2000 Z.z. zo 14. septembra 2000 o vysielaní a retransmisii a o zmene zákona č. 195 Z.z. o telekomunikáciách. Tento zákon upravuje a/ postavenie a pôsobnosť Rady pre vysielanie a retransmisiu, b/ práva a povinnosti vysielateľa, prevádzkovateľa retransmisie a právnických osôb alebo fyzických osôb uvedených v par. 2 ods. 2 a 4.