Zákon č. .../2000 Z.z. z 22. septembra 2000 o vnútrozemskej plavbe a o zmene a doplnení neiktorých zákonov
Úplné znenie zákona č. .../2000 z 22. septembra 2000 o vnútrozemskej plavbe a o doplnení niektorých zákonov. Jednotlivé časti zákona: Vodné cesty a prístavy. Vodná doprava. Plavidlá. Klasifikácia plavidiel a vyhradené technické zariadenia. Plavebná nehoda. Štátna správa, štátny odborný dozor a sankcie. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001.