Prelomový rok 2001 - Onuferová, Marianna
Ministerstvo financií SR revidovalo prognózu rastu HDP na rok 2000 z 2,5 na 1,6 percenta. Deficit verejných financií by mal v roku 2000 dosiahnuť 3,3 percenta HDP a v budúcom roku 4 percenta HDP. Vývoj a prognózy HDP v percentách.