Nastupují supertygři - Fiala, Zbyněk
Východná Ázia sa zbavuje starých rozdelení a chystá sa na príležitosti, ktoré nastanú až hospodárstvo USA pribrzdí a investori budú hľadať iné teritóriá. Bezprostredné riziká rýchleho rastu východoázijských ekonomík. Potenciálny dopad priemernej ceny ropy 33 dolárov za barel na bežný účet v roku 2001. Kórejská reštrukturalizácia.