Británie dobře ví, proč ještě není v EMU - Dubská, Drahomíra
Váhanie a hlavné argumenty V. Británie proti vstupu do EMÚ. Kurz anglickej libry a eura k americkému doláru. Vývoj inflácie vo Veľkej Británie a Írsku.