Britský systém sociálních služeb a jeho modernizace - Jabůrková, Milena
Sociálne služby vo Veľkej Británii sú službami verejnými. Ciele reformy sociálnych služieb. Základné princípy sociálnych služieb a ich zavádzanie do praxe.