Dětská kriminalita - víc než téma k zamyšlení - Fojtová, Andrea
Nárast počtu trestných činov spáchaných deťmi. Najčastejšie vonkajšie príčiny, ktoré vedú k páchaniu trestných činov neplnoletými: rodinná výchova, voľný čas a vplyv okolia, nedostatočné pôsobenie školy, recidíva, alkoholizmus a iné toxikománie, neúčinné opatrenia štátu.