Američania vstupujú do VSŽ - Duduc, Vladimír
Po transakcii s U.S. Steel železiarne vyrovnajú svoju úverovú zadlženosť, daňové povinnosti a budú v solventnej pozícii. Najdôležitejšie udalosti od roku 1998 vo VSŽ. Štruktúra investície U.S. Steel do VSŽ. Hmotný investičný majetok VSŽ po transakcii. Skupina VSŽ po transakcii.