Zmeny vo veľkom - Tytykalová, Halka
Trhová nadvláda moderných predajných formátov v maloobchode i vo veľkoobchode. Top 10 európskeho obchodu v sortimente potravín. Globalizácia a obchod v Európe. Európske spoločnosti potravinárskeho obchodu v ČR a SR.