Od manažérstva bezpečnosti ku kompetentnej bezpečnostnej kultúre - Künzler, Cuno
Tri prístupy k manažérstvu bezpečnosti. Bezpečnosť pri práci. Manažérstvo rizika. Sociotechnický prístup. Rozdiely medzi teóriou bezpečnostných smerníc a podnikovou praxou. Vytváranie kompetentnej bezpečnostnej kultúry. Požiadavky na integrovanú bezpečnostnú koncepciu.