Kvalita, životné prostredie zdravotné a bezpečnostné systémy - Serfaty, Louis
Nové mechanizmy na dosiahnutie kontroly nad finančným systémom sociálnej ochrany, výdavkami na zdravotníctvo. Na ilustráciu tohto vývoja je použitý príklad rozhodnutia, ktorý prijala francúzska vláda. Akreditačné referenčné systémy: Nástroj na zabezpečenie plynulého zlepšovania kvality a bezpečnosti zdravotníckej starostlivosti.