Simulačné projektovanie systémov manažérstva kvality - Zgodavová, Kristína
Simulačné projektovanie manažérstva kvality. Zásada simulačného projektovania. Prijatie stratégie maximálnej kvality pri konkurenčných cenách alebo čím lepšia kvalita pre ešte lepšie ceny. Postup riešenia a realizácie systému manažérstva kvality. Štyri etapy priebehu simulačnej hry rolí manažérstva kvality. Zjednodušený model systému kvality. Zhrnutie významu a prínosu simulačného projektovania.