K problematice měření v systémech managementu jakosti (v kontextu doporučení ISO/DIS 9004:2000) - Nenadál, Jaroslav
Základné charakteristiky a chápanie súvislostí systémov merania manažmentu kvality v kontexte doporučení ISO/DIS 9004:2000. Metódy merania. Meranie výkonnosti. Meranie miery spokojnosti. Meranie nákladov. Meranie výkonnosti konkurencie (benchmarking). Meranie výkonnosti a spôsobilosti dodávateľov. Meranie spôsobilosti procesov.