Niektoré prístupy k zlepšovaniu procesov ako systematicky zlepšovať procesy v podnikoch - fraktálový podnik - Warnecke, Hans Jürgen
Procesy zmien. Príčiny neúspechov podnikových zmien. Prečo nepriniesli mnohé projekty podnikových zmien očakávané prínosy. Základné prístupy k zlepšovaniu procesov. Systematický prístup k zlepšovaniu procesov. Príklad používaný v rámci projektov Fraunhofer IPA Slovakia. Aké výsledky môže priniesť zlepšovanie procesov. Záver.