Požiadavky na marketing z hľadiska kvality III. - Križanová, Anna
Ďalšia z kategórií marketingu o ktorej je nutné hovoriť v súvislosti s kvalitou a na ktorú poukazuje norma STN EN ISO 9004-1 je spätná informácia zákazníka. Budovanie systému spätnej väzby. Komunikačný proces a jeho prvky. Určenie cieľovej skupiny zákazníkov a ich postoja. Výber komunikačných kanálov. Určenie rozpočtu na komunikáciu. Rozhodnutie o komunikačnom mixe. Meranie výsledkov marketingovej komunikácie. Riadenie a koordinácia procesu marketingovej komunikácie.