Príprava inžinierov pre potreby a požiadavky praxe v 21. storočí - Cajchanová, Oľga
Nové tendencie vo filozofii prípravy absolventov a vytváraní podmienok na prípravu pracovnej sily vo vyspelých krajinách. Zmeny vzdelávacích systémov. Pojem kvalita vo vzdelávaní. Hodnotenie kvality vo vzdelávaní. Prieskum požiadaviek praxe. Výber vzorky respondentov. Vyhodnotenie dotazníka pre potenciálnych zamestnávateľov.