Smerom k európskej vízii kvality
Kľúčové prvky navrhovanej európskej vízie kvality. Rozdielnosť - kritická zložka európskej konkurenčnej spôsobilosti. Vytvorenie novej európskej mytológie založenej na jestvujúcich základoch a nových hodnotách. Európska kvalita a jej trendy.