Súkromné poisťovníctvo v Českej republike na prelome tisícročí - Přikryl, Vladimír
Zmeny, ktorými prechádza český poistný trh na prelome 20. a 21. storočia. Postupný prechod k princípom súkromného poistenia, platným v Európskej únii. Prehľad legislatívnych zmien.