Vyhláška Federálneho ministerstva hospodárstva č. 540/1992 Zb., ktorou sa vykonáva zákon o puncovníctve a skúšaní drahých kovov (puncový zákon)
Znenie vyhlášky č. 540/1992 Zb., ktorou sa vykonáva zákon o puncovníctve a skúšaní drahých kovov (puncový zákon). Príloha vyhlášky: Česko-slovenské puncové značky pre zlatý, strieborný a platinový tovar.