Vybrané problémy ekonomiky neziskových organizácií - Majdúchová, Helena, 1963-
Podstata a charakteristika neziskových organizácií. Podnikanie neziskových organizácií. Zdaňovanie neziskových organizácií. Účtovné aspekty neziskových organizácií. Financovanie neziskových organizácií. Praktické príklady.