Využití stimulačního modelu systémové dynamiky k analýze a úspěšnému řízení peněžního toku společnosti - Vlček, Dalibor
Dynamické systémy, ich popis a zobrazenie modelom. Vytvorenie mentálného modelu vzťahu cena - dopyt. Vytvorenie príčinného diagramu. Konštrukcia modelu peňažného toku. Zoznam rovníc modelu peňažného toku.