Ukazovateľ EVA - jeho praktické využitie v podmienkach slovenskej ekonomiky - Jakabová, Saskia
Ukazovateľ EVA (Economic Value Added) - ekonomická pridaná hodnota podniku. Oblasti využitia ukazovateľa EVA. Využitie ukazovateľa pri analýze vývoja trhovej hodnoty podniku. Využitie ukazovateľa pri hodnotení efektívnosti investičných projektov. Využitie ukazovateľa pri oceňovaní majetku podniku. Využitie ukazovateľa v riadení ľudských zdrojov podniku. Praktické príklady.