Finančný trh na Slovensku - september 2000
Prehľad finančného trhu na Slovensku v septembri r. 2000. Peňažný a devízový trh. Kapitálový trh. Ekonomické indikátory ovplyvňujúce finančný trh. Priame zahraničné investície. Vývoj HDP. Miera inflácie. Prehľad vývoja peňažného a devízového trhu v III. štvrťroku 2000.