Trhové vzťahy nezaručujú rovnováhu - Soros, George
Úvodná časť z poslednej Sorosovej knihy Kríza globálneho kapitalizmu, v ktorej autor okrem iného definuje základné pojmy a problémy našej spoločnosti.