Reality
Mimoriadna sekcia Trendu. Trh s obecnými a družstevnými bytmi. Podnikanie s nehnuteľnosťami. Ceny nehnuteľností. Výstavba bytov. Ocenenie stavieb - súťaž - Stavba roka. Financovanie bývania - stavebné sporiteľne, hypotekárne úvery.