Možnosti hodnotenia predpokladov úspešnosti tímovej práce - Višňovský, Jozef
Predpoklady úspešnosti tímovej práce. Tvorba tímu a jeho vnútorné vzťahy. Návrh možného prístupu k sebahodnoteniu činnosti tímu. Súbor otvorených otázok, ktoré je možné využiť pre identifikáciu a ovplyvňovanie vzťahov tíme.