Správať sa environmentálne sa finančne vypláca - Začková, Katarína
Seminár Analýza životného cyklu a udržateľný rozvoj sa konal v októbri 2000. Výrobné podniky stále vnímajú problémy životného prostredia len ako nadstavbu. Význam Analýzy životného cyklu (Life Cycle Analysis - LCA) produktov a procesov. LCA sa v Európe považuje za jediný uznávaný postup pre ekológiu a udržateľný rozvoj. Charakteristika LCA. Firmy si musia uvedomiť význam environmentálneho riadenia.