Chýbajúce systémové zmeny nútia vládu zvyšovať odvody na zdravotné poistenie - Velecký, Milan
Predloženie novely zákona č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení vládou SR do parlamentu. Snaha o zvýšenie príjmov zdravotných poisťovní. Zvýšenie poistných sadzieb. Navrhuje sa aj zvýšenie maximálneho vymeriavacieho základu - táto zmena sa dotkne len asi päť perc. poistencov. Snaha o dosiahnutie vyrovnaného hospodárenia fondov zdravotného poistenia.