Účtovníctvo pre podnikateľov pre začínajúcich: Účtová trieda 0 - Investičný majetok - Kaletová, Viera
Rozbor investičného majetku z hľadiska praktického účtovania. Rozdiel medzi odpisom a oprávkou. Účtovanie o investičnom majetku. Obstaranie investičného majetku. Odpisovanie hmotného a nehmotného investičného majetku. Schéma účtovania odpisov. Praktické príklady.