Slovenský rozhlas je v stave chronickej krízy - Žiačiková, Barbora
Slovenskému rozhlasu hrozí kolaps, pretože sa nemôže zbaviť dlhu voči Slovenským telekomunikáciám, a.s. Bratislava. Zlé finančné zabezpečenie Slovenského rozhlasu, rozhlas hospodári so stratou, ktorá sa stále kumuluje. Riešením by bolo zvýšenie koncesionárskych poplatkov. Nejasné podmienky pre verejnoprávne médiá. Porovnanie príjmov Slovenského a Českého rozhlasu.