Manželia a podnikanie - Jedináková, Zuzana
Šesť príkladov, ktoré podávajú nevyhnutné informácie z oblasti podnikania manželov: o združení, predaji automobilu a účtovaní PHL, kúpe automobilu a výdavkoch na spotrebované PHL, zamestnávaní vlastných detí, zaradení automobilu do majetku manželky a odpisoch, odpočte na syna a vnuka.