Dovolenka v zime
Mimoriadna sekcia Trendu. Cestovný ruch v SR. Národný program cestovného ruchu. Dovolenka v zime v európskych lyžiarskych strediskách. Reštaurácie na Slovensku. Podpora turizmu - Program štátnej podpory rozvoja cestovného ruchu. Cestovanie.