Paušálna daň po schválení novely zákona o daniach z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Najdôležitejšie zmeny po schválení novely zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov, ktorá upravuje podmienky platenia tzv. paušálnej dane s účinnosťou od 1. 1. 2001. Zoznam činností, z ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou.