Ekonomická transformácia v SR po 10 rokoch - Zemanovičová, Daniela
Charakteristika SR pred transformáciou. Východisková situácia. Podstata a fázy reformy. Charakteristika revolučnej etapy. Evolučná fáza - nedocenenie významu inštitucionálneho rámca. Reforma úlohy štátu.