Dochádza ku koncentrácii úspechu priemyselných exportérov - Sršňová, Jana
V r. 1999 stúpol export najvýznamnejších slovenských priemyselných vývozcov. Znížila sa energetická náročnosť, pokračoval proces koncentrácie priemyselných podnikov. Základné faktory internacionalizácie podniku. Prístupy k hodnoteniu slovenského exportu. Odvetvová štruktúra najväčších slovenských priemyselných exportérov. Podiel rozhodujúcich exportérov na vývoze najväčších vývozcov.